Taxi in Zwijndrecht? Taxi Dam is u graag van dienst

Taxi Zwijndrecht – Een taxi in Zwijndrecht en omgeving is ideaal voor na een lange werkdag, een gezellig avondje stappen, of wanneer u een vlucht naar een buitenlandse bestemming in uw agenda heeft staan. Dankzij Taxi Dam, uw betrouwbare partner voor een taxi in Zwijndrecht, bent u 24 uur per dag, 7 dagen per week zo mobiel als u wenst. Onze chauffeurs kennen Zwijndrecht en omgeving perfect, waardoor er van onnodige kilometers ook nooit sprake is. Uw taxi in Zwijndrecht en omgeving brengt u middels de kortste of snelste route naar uw bestemming.

Onze Taxi's


MERCEDES E-KLASSE

Economy & Business Class
Altijd Prioriteit
Maximaal 4 Passagiers
Maximaal 2 Koffers


MERCEDES E-KLASSE STATION

Economy & Business Class
Altijd Prioriteit
Maximaal 4 Passagiers
Maximaal 6 Koffers


MERCEDES V-KLASSE

Economy & Business Class
Altijd Prioriteit
Maximaal 8 Passagiers
Maximaal 8 Koffers


Beoordelingen van onze klanten


9,2

Tom van Eck

– Rotterdam –

“Snelle reactie op mail. Vriendelijke chauffeurs. Erg behulpzaam en op tijd. Dit was al de 4de keer dat ik een taxirit naar en van Schiphol bij Taxi Dam heb geboekt en zal hem bij een ieder aanraden.”


8,7

Romano van der Stoep

– Den Haag –

“Makkelijk en snel te regelen via de gebruikersvriendelijke website, duidelijke communicatie en goed contact met de chauffeurs, zowel op de heen- als de terugreis. Zeker aan te raden voor iedereen!”


8,9

Ricardo Westhoeve

– Amsterdam-

“Door vooraf betalen geen contant geld op zak, je weet waar je aan toe bent. De taxi was op tijd, zelfs bij een druk festival waar het altijd chaos is. Door telefonisch contact makkelijk te vinden!”

Uw taxi binnen Zwijndrecht én daarbuiten

Bent u op zoek naar een taxi in Zwijndrecht, dan bent u bij Taxi Dam aan het juiste adres. Vanuit Zwijndrecht, ten westen van Dordrecht en niet ver van Rotterdam, brengen wij u niet alleen naar elke willekeurige bestemming in de directe regio, maar ook daarbuiten. Alhoewel Taxi Dam voornamelijk actief is in de regio Rotterdam en omstreken, verlenen wij bijvoorbeeld ook airport service richting Schiphol. Door gebruik te maken van onze diensten kunt u geheel ontspannen aan uw vliegreis beginnen. Ook kunt u ons inschakelen om u weer op te halen van het vliegveld.

Vervoersdiensten voor elke gelegenheid

Taxi Dam biedt u een taxi in Zwijndrecht voor elke gelegenheid. Niet alleen kunt u bij ons rekenen op vlekkeloos georganiseerd regulier taxivervoer, ook voor andere vervoersdiensten bent u bij ons aan het juiste adres. Zo nemen wij tevens rolstoelvervoer, ouderenvervoer, leerlingenvervoer, groepsvervoer, woon-werkvervoer, pendeldiensten en zakelijk vervoer voor onze rekening. Voor welke gelegenheid u ook een taxi in Zwijndrecht nodig heeft, u stapt altijd in een comfortabele en tot in de puntjes onderhouden Mercedes.

Een taxi van Zwijndrecht naar de luchthaven

Heeft u een vliegreis voor de boeg? Een taxi in Zwijndrecht van Taxi Dam zorgt ervoor dat u zorgeloos aan uw reis kunt beginnen, of dit nu een zaken- of een vliegreis is. Niet alleen brengen wij u met de taxi van Zwijndrecht naar het nabijgelegen Rotterdam The Hague Airport, maar ook naar Schiphol. Niet alleen reist u comfortabel met een van onze vriendelijke en ervaren chauffeurs, u vermijdt hierbij ook nog eens het zoeken van een parkeerplaats en de bijkomende parkeerkosten. In plaats daarvan stapt u voor de vertrekhal uit.

Reizen met een van de voertuigen uit ons goed onderhouden wagenpark

Boekt u bij ons een taxi in Zwijndrecht of omgeving? Taxi Dam heeft altijd het juiste vervoermiddel dat voldoet aan uw behoeften. Naast reguliere taxi’s kunnen wij ook een taxi in Zwijndrecht aan grotere groepen aanbieden. Heeft u vervoer naar de luchthaven nodig? Onze taxidienst zorgt ervoor dat u in een voertuig stapt met meer dan voldoende bagageruimte. En zoekt u een taxi in Zwijndrecht en omgeving voor uzelf of iemand anders met een bijzondere mobiliteitsbehoefte? In ons wagenpark bevinden zich ook speciaal aangepaste taxi’s voor rolstoelgebruikers.

De chauffeurs van Taxi Dam

Bent u op zoek naar een betrouwbare taxi in Zwijndrecht? Wij werken enkel met de meest ervaren chauffeurs, waardoor u ook voor de belangrijkste afspraken op ons kunt rekenen. Vriendelijke en capabele chauffeurs zijn ons inziens nog belangrijker dan de kwaliteit van het voertuig zelf. De chauffeurs van Taxi Dam zijn volledig op de hoogte van de verkeerswet- en regelgeving en weten hoe te handelen bij onverhoopte verkeersongevallen of anderszins lastige situaties. Bovendien zorgt uw taxi in Zwijndrecht niet alleen voor u, maar ook voor uw bagage.

De voordelen van onze taxi in Zwijndrecht

Reserveert u een taxi in Zwijndrecht bij Taxi Dam? Dan kunt u erop rekenen dat het voertuig dat u haalt of brengt uitsluitend voor u bedoeld is. Taxi Dam combineert nooit ritten van andere passagiers met de uwe, ook niet wanneer dit qua route makkelijk kan. Een taxi in Zwijndrecht reserveren kunt u zowel telefonisch als online middels het daarvoor bestemde online formulier doen. Reserveert u online, dan kunt u op een aantrekkelijke korting rekenen. Het wijzigen of annuleren van uw boeking is altijd gratis.

Bij Taxi Dam betaalt u in Zwijndrecht en omgeving nooit te veel

Reserveert u bij ons een taxi in Zwijndrecht of omgeving, dan kunt u er zeker van zijn dat u daar nooit meer voor betaalt dan nodig is of wettelijk is toegestaan. Elk jaar wordt de indexering van de maximumtarieven door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat bepaald. Een ritprijs voor een taxi in Zwijndrecht en omgeving bestaat uit een starttarief, een kilometertarief en een tarief voor de ritduur. Voor geen van deze onderdelen wordt door Taxi Dam een prijs in rekening gebracht die het maximaal toegestane tarief overschrijdt.


Start Chat
1
Ontvang nu KORTING bij je reservering!
Hallo!
Reserveer nu via WhatsApp en ontvang meteen KORTING.
Call Now Button