Uw taxi in Schiedam en wijde omgeving

Taxi Schiedam – Heeft u een taxi in Schiedam en omgeving nodig? Wij verzorgen zowel particuliere als zakelijke ritten, net als vervoer naar Schiphol en andere vliegvelden, ook in België en Duitsland. Taxi Dam is dan wel voornamelijk actief binnen Rotterdam en zijn randgemeenten, maar door ons kunnen ook ritten door het hele land en daarbuiten worden verzorgd. Boekt u uw taxi in Schiedam ten minste 24 uur van tevoren, dan kunt u profiteren van de scherpste prijzen. Taxi Dam biedt u voor een taxi van Schiedam naar een andere plaats zo kortingen tot wel 60%.

Onze Taxi's


MERCEDES E-KLASSE

Economy & Business Class
Altijd Prioriteit
Maximaal 4 Passagiers
Maximaal 2 Koffers


MERCEDES E-KLASSE STATION

Economy & Business Class
Altijd Prioriteit
Maximaal 4 Passagiers
Maximaal 6 Koffers


MERCEDES V-KLASSE

Economy & Business Class
Altijd Prioriteit
Maximaal 8 Passagiers
Maximaal 8 Koffers


Beoordelingen van onze klanten


9,2

Tom van Eck

– Rotterdam –

“Snelle reactie op mail. Vriendelijke chauffeurs. Erg behulpzaam en op tijd. Dit was al de 4de keer dat ik een taxirit naar en van Schiphol bij Taxi Dam heb geboekt en zal hem bij een ieder aanraden.”


8,7

Romano van der Stoep

– Den Haag –

“Makkelijk en snel te regelen via de gebruikersvriendelijke website, duidelijke communicatie en goed contact met de chauffeurs, zowel op de heen- als de terugreis. Zeker aan te raden voor iedereen!”


8,9

Ricardo Westhoeve

– Amsterdam-

“Door vooraf betalen geen contant geld op zak, je weet waar je aan toe bent. De taxi was op tijd, zelfs bij een druk festival waar het altijd chaos is. Door telefonisch contact makkelijk te vinden!”

Modern en servicegericht

Boekt u bij ons een taxi in Schiedam, dan stapt u in bij een van de meest servicegerichte taxibedrijven binnen Rotterdam en omstreken. Een servicegerichte taxi in Schiedam betekent ook een taxi die met zijn tijd meegaat. Dus ook dat u als klant voldoende keuzemogelijkheden heeft. Dit ziet u terug in ons reserveringssysteem, maar ook in de betaalmogelijkheden. Onze taxi in Schiedam kunt u betalen zoals het u uitkomt. U kunt de betaling vooraf via iDeal verrichten, maar ook pinpassen en creditcards worden in onze voertuigen geaccepteerd. Indien gewenst, ontvangt u van onze taxi in Schiedam een betalingsbewijs.

Met onze taxi in Schiedam en omstreken komt u nooit voor verrassingen te staan

Reserveert u een taxi in Schiedam bij Taxi Dam, dan maakt ons eenvoudige reserveringssysteem het mogelijk uw taxi in Schiedam en omstreken binnen een minuut vast te leggen. Ook bent u voorafgaand aan de rit op de hoogte van het tarief dat daarvoor geldt. U weet dus altijd precies wat de kosten voor een taxi in Schiedam zullen zijn. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan. En dat is precies wat een vervoerbedrijf een betrouwbare partner maakt.

Met Taxi Dam naar het vliegveld

Niet alleen bent u met het reserveren van onze taxi in Schiedam altijd op de hoogte van de precieze tarieven, Taxi Dam biedt u nog meer pluspunten. Zo kunt u met ons ook voordelig met een taxi vanuit Schiedam naar elk vliegveld in Nederland reizen. Uw taxi hoeft u niet te delen met andere passagiers. En dat is wel zo prettig, want zo maakt uw taxi vanuit Schiedam geen extra kilometers om andere personen op te halen en raakt u dus ook niet onnodig tijd kwijt.

Het type voertuig dat u naar het vliegveld brengt, is afhankelijk van het totale aantal passagiers waarmee u reist, maar ook van de bagage die u meeneemt. Schuiven en inschikken om de koffers te laten passen, daarvan is bij Taxi Dam geen sprake. Voor uw koffer is ruimte genoeg. Ook kunt u nog handbagage meenemen. Bovendien brengt onze taxi vanuit Schiedam u niet alleen naar Nederlandse, maar ook naar Duitse en Belgische vliegvelden. Welke reis u ook op de planning heeft staan, wij zijn u graag van dienst.

Instappen bij een betrouwbaar taxibedrijf

Boekt u bij ons een taxi in Schiedam en omstreken, dan kunt u ervan uitgaan bij een betrouwbare vervoerder in te stappen. De maximaal door taxibedrijven te hanteren prijzen worden jaarlijks door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat bepaald. Uiteraard worden deze door onze taxi in Schiedam nooit en te nimmer overschreden. Onze voertuigen voldoen aan alle inrichtingseisen voor een taxi, zoals vastgelegd door de Wet Personenvervoer en beoordeeld door het RDW, de Dienst Wegverkeer. Onze taxi’s zijn goedgekeurd voor vervoer van minimaal vier personen, onze bestuurder niet inbegrepen.

De voordelen van een taxi in Schiedam boven het openbaar vervoer

Woont in het hartje van de stad, dan is de kans zeer aanwezig dat u geen auto bezit. Ook ouderen en studenten zonder auto zijn aangewezen op andere mogelijkheden om zich te verplaatsen. Dit kan natuurlijk per bus, metro of trein, maar de pluspunten van een taxi in Schiedam worden door steeds meer reizigers erkend. Een taxi in Schiedam is namelijk punctueel en kan gebruikmaken van bus- en trambanen. Daardoor gaat de rit snel, ook als het druk is in de stad. Bovendien kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week op onze taxi’s rekenen.

De chauffeur van uw taxi in Schiedam

Een chauffeur is een vakman. Een vakman die op de hoogte is van de geldende wet- en regelgeving, weet hoe hij in eventuele noodsituaties dient te handelen en uw rit zo prettig mogelijk weet te maken. Bij ons kunt u erop rekenen dat alleen de allerbesten achter het stuur van Taxi Dam zitten. Zo weten we zeker dat u vanaf het moment dat u in een taxi in Schiedam stapt, geniet van uw reiservaring.


Start Chat
1
Ontvang nu KORTING bij je reservering!
Hallo!
Reserveer nu via WhatsApp en ontvang meteen KORTING.
Call Now Button