Bij Taxi Dam boekt u uw vriendelijk geprijsde taxi naar Rotterdam Airport

Taxi Rotterdam Airport – Vaak denkt men dat een taxi naar Rotterdam Airport veel duurder is dan het reizen met openbaar vervoer, maar Taxi Dam bewijst dat dat per definitie niet zo is. Zeker wanneer u met meerdere personen naar het vliegveld reist, kan een taxi naar Rotterdam Airport flink voordeliger uitpakken. Onder reisgenoten verstaan wij uiteraard wel één en hetzelfde gezelschap. Bij Taxi Dam maakt u namelijk nooit gebruik van deelvervoer, maar heeft u de taxi naar Rotterdam Airport helemaal voor zichzelf. Onze chauffeurs brengen u van deur tot deur.

Onze Taxi's


MERCEDES E-KLASSE

Economy & Business Class
Altijd Prioriteit
Maximaal 4 Passagiers
Maximaal 2 Koffers


MERCEDES E-KLASSE STATION

Economy & Business Class
Altijd Prioriteit
Maximaal 4 Passagiers
Maximaal 6 Koffers


MERCEDES V-KLASSE

Economy & Business Class
Altijd Prioriteit
Maximaal 8 Passagiers
Maximaal 8 Koffers


Beoordelingen van onze klanten


9,2

Tom van Eck

– Rotterdam –

“Snelle reactie op mail. Vriendelijke chauffeurs. Erg behulpzaam en op tijd. Dit was al de 4de keer dat ik een taxirit naar en van Schiphol bij Taxi Dam heb geboekt en zal hem bij een ieder aanraden.”


8,7

Romano van der Stoep

– Den Haag –

“Makkelijk en snel te regelen via de gebruikersvriendelijke website, duidelijke communicatie en goed contact met de chauffeurs, zowel op de heen- als de terugreis. Zeker aan te raden voor iedereen!”


8,9

Ricardo Westhoeve

– Amsterdam-

“Door vooraf betalen geen contant geld op zak, je weet waar je aan toe bent. De taxi was op tijd, zelfs bij een druk festival waar het altijd chaos is. Door telefonisch contact makkelijk te vinden!”

Geen hoge parkeerkosten, geen gesjouw met uw bagage

Ook in vergelijking met het reizen met eigen auto biedt een taxi naar Rotterdam Airport aanzienlijke voordelen. Reist u zelf naar het vliegveld, dan bent u behalve de brandstofkosten namelijk ook nog eens parkeerkosten kwijt. En de ervaring leert dat de tarieven voor parkeerplaatsen flink tegen kunnen vallen. Na het parkeren dient u zich vaak ook nog eens per pendelbus naar de terminal te verplaatsen. Met een taxi naar Rotterdam Airport stapt u voor de vertrekhal uit. Onze vriendelijke chauffeurs helpen u bovendien met uw bagage.

Van het vliegveld terug naar huis

Voor de terugweg geldt overigens exact hetzelfde. Komt u vermoeid terug van een zakenreis, of landt u weer op Nederlandse bodem omdat uw vakantie erop zit? Onze taxi vanaf Rotterdam Airport naar de door u gewenste bestemming zorgt ervoor dat u elke reis op een comfortabele manier kunt afsluiten. Net als de taxi naar Rotterdam Airport kunt u ook een taxi vanaf Rotterdam Airport terug naar huis telefonisch en online bij ons reserveren. Doet u dit tijdig, dan kunt u ook nog eens profiteren van kortingen die kunnen oplopen tot wel zestig procent.

Niet onnodig in de buidel tasten

Reist u met Taxi Dam middels een vooraf gereserveerde taxi naar Rotterdam Airport, dan maakt u een verstandige keuze. Niet alleen zult u stipt op het vliegveld aankomen en comfortabel reizen, een bij ons gereserveerde taxi naar Rotterdam Airport is ook nog eens flink voordeliger dan een straattaxi. Alhoewel er daarvan meer dan genoeg bestaan en veel reizigers in de veronderstelling verkeren dat dit een evenveel kostende optie is, is dat niet het geval. Houdt u op straat een chauffeur aan die u per taxi naar Rotterdam Airport brengt? Zijn taximeter zal altijd hoger uitvallen.

Onze taxi naar Rotterdam Airport voldoet aan de hoogste comforteisen

Wij bij Taxi Dam weten dat het voor u niet alleen belangrijk is om snel en voordelig per taxi naar Rotterdam Airport te kunnen reizen. Ook het comfort van uw reis is van groot belang. Daarom stapt u bij Taxi Dam altijd in een comfortabele, veilige en goed onderhouden wagen. Het grootste deel van de auto’s van ons wagenpark is slechts enkele jaren oud. Elk van onze wagens is geschikt voor het vervoer van minimaal vier personen. Welke precieze taxi u naar Rotterdam Airport brengt, is afhankelijk van de groepsgrootte en bagage.

Hoe betaalt u uw taxi naar Rotterdam Airport?

Op het gebied van betaling biedt Taxi Dam, zoals het een modern taxibedrijf betaamt, u diverse mogelijkheden. Zo is het ten eerste mogelijk om online uw betaling te voldoen. Dit kan met behulp van iDeal. Behalve een transactie middels een pinpas is het ook mogelijk om uw taxi naar Rotterdam Airport per creditcard te voldoen. Betaalt u liever in de taxi naar Rotterdam Airport? Ook dat is geen probleem. Indien gewenst kan de chauffeur u ook van een kwitantie van de rit verschaffen.

Uw taxi naar Rotterdam Airport is nooit een deeltaxi

Een groot bijkomend voordeel van een taxi naar Rotterdam Airport die u vooraf bij Taxi Dam reserveert, is het feit dat er nooit sprake is van deelvervoer. U heeft de taxi helemaal voor zichzelf. Gaat u op vakantie met vrienden of familie? Uiteraard is het mogelijk om de taxi naar Rotterdam Airport onderweg bij verschillende adressen te laten stoppen. Geeft u dit duidelijk aan in de aanvraag, zodat wij u van correcte informatie betreffende de prijs en de ritduur kunnen verschaffen.

Uw taxi naar Rotterdam Airport binnen een handomdraai gereserveerd

Het reserveren van uw taxi naar Rotterdam Airport is bij Taxi Dam binnen de kortste keren geregeld. Reserveert u online, dan ontvangt u na uw boeking een e-mail met een bevestiging. Welke taxi u naar Rotterdam Airport brengt? In een normale personenwagen passen vier personen met maximaal twee koffers en in een stationwagen passen vier passagiers en maximaal zes koffers. Reist u met een grotere groep, dan betreft uw taxi naar Rotterdam Airport een busje met een maximale capaciteit van acht passagiers en acht koffers.


Start Chat
1
Ontvang nu KORTING bij je reservering!
Hallo!
Reserveer nu via WhatsApp en ontvang meteen KORTING.
Call Now Button