Een taxi in Rotterdam? Op Taxi Dam kunt u vertrouwen!

Taxi Rotterdam – Een taxi in Rotterdam en omgeving is hét vervoermiddel bij uitstek wanneer u na een lange werkdag snel naar huis wilt, verantwoord wilt terugreizen na een avondje stappen in de stad, of wanneer u een zakelijk- of privébezoek binnen of buiten de regio op de planning heeft staan. Voor een betrouwbare taxi in Rotterdam bent u bij ons 24 uur per dag, 7 dagen per week in goede handen. Onze chauffeurs kennen de havenstad en zijn direct omgeving op hun duimpje, waardoor u met onze taxi in Rotterdam altijd snel en efficiënt van A naar B wordt gebracht.

Onze Taxi's


MERCEDES E-KLASSE

Economy & Business Class
Altijd Prioriteit
Maximaal 4 Passagiers
Maximaal 2 Koffers


MERCEDES E-KLASSE STATION

Economy & Business Class
Altijd Prioriteit
Maximaal 4 Passagiers
Maximaal 6 Koffers


MERCEDES V-KLASSE

Economy & Business Class
Altijd Prioriteit
Maximaal 8 Passagiers
Maximaal 8 Koffers


Beoordelingen van onze klanten


9,2

Tom van Eck

– Rotterdam –

“Snelle reactie op mail. Vriendelijke chauffeurs. Erg behulpzaam en op tijd. Dit was al de 4de keer dat ik een taxirit naar en van Schiphol bij Taxi Dam heb geboekt en zal hem bij een ieder aanraden.”


8,7

Romano van der Stoep

– Den Haag –

“Makkelijk en snel te regelen via de gebruikersvriendelijke website, duidelijke communicatie en goed contact met de chauffeurs, zowel op de heen- als de terugreis. Zeker aan te raden voor iedereen!”


8,9

Ricardo Westhoeve

– Amsterdam-

“Door vooraf betalen geen contant geld op zak, je weet waar je aan toe bent. De taxi was op tijd, zelfs bij een druk festival waar het altijd chaos is. Door telefonisch contact makkelijk te vinden!”

Uw taxi binnen Rotterdam en (ver) daarbuiten

Boekt u bij ons een taxi in Rotterdam, dan brengen wij u naar elke door u gewenste bestemming in de regio. Maar daar blijft het niet bij. Heeft u een afspraak verder weg, dan is Taxi Dam u uiteraard ook tot uw dienst. Behalve dat onze taxi in Rotterdam u naar elk willekeurig Nederlands adres kan rijden, kunnen wij u ook naar een vliegveld brengen. Dit kan Rotterdam Airport zijn, maar natuurlijk ook andere luchthavens zoals Schiphol en Eindhoven. Zelfs een rit per taxi vanuit Rotterdam naar een Duitse of Belgische luchthaven is niets teveel gevraagd.

Voor elke specifieke behoefte een geschikte taxi in Rotterdam

Voor elke gelegenheid hebben wij een geschikte taxi in Rotterdam voor u klaarstaan. Taxi Dam staat niet alleen garant voor comfortabel en veilig personenvervoer, maar kan ook worden ingeschakeld voor zakelijke ritten. Kunnen terugvallen op een luxe en goed onderhouden taxi in Rotterdam en omstreken zorgt ervoor dat u zich als zakelijke gebruiker geen zorgen hoeft te maken over uw voorkomen. En bent u op zoek naar een taxi in Rotterdam voor het vervoer van ouderen, rolstoelgebruikers, leerlingen of andere groepen? Wederom bent u bij ons aan het juiste adres.

Taxi’s die aan alle mogelijk gestelde eisen voldoen

Elke taxi in Rotterdam die aan Taxi Dam toebehoort, voldoet geheel aan de aan dit vervoermiddel gestelde eisen. Deze eisen zijn vastgelegd in de Wet Personenvervoer en worden eveneens gecontroleerd door het RDW. Onze taxi in Rotterdam is voorzien van taxiherkenningstekens, blusmaterialen, een verbanddoos en goed functionerende communicatieapparatuur. Ook weersomstandigheden hebben op uw rit per taxi in Rotterdam en omgeving geen invloed. Onze voertuigen beschikken over een goed werkende airconditioning en verwarmingsinstallatie. Uiteraard is uw taxi in Rotterdam zowel van binnen als van buiten brandschoon.

Reizigers met beperkte mobiliteit

Bent u een reiziger met beperkte mobiliteit en wilt u zich per taxi in Rotterdam en omstreken probleemloos kunnen verplaatsen? Bij ons kunt u met een gerust hart uw reservering maken. Taxi Dam is volledig op de hoogte van de Code Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden en zorgt ervoor dat u als gebruiker van dit hulpmiddel veilig en comfortabel met onze taxi in Rotterdam en omgeving kunt reizen. Er is bovendien voldoende ruimte voor uw rolstoel, die tevens op eenvoudige wijze in en uit ons voertuig kan worden gereden.

Bij Taxi Dam betaalt u geen euro teveel voor uw rit

Boekt u bij Taxi Dam een taxi in Rotterdam, dan weet u dat u daarvoor nooit meer betaalt dan nodig is. Zou u een taxi in Rotterdam op straat aanhouden, dan betaalt u daarvoor aan de hand van de meterprijs. Deze valt in vrijwel elk geval hoger uit dan het tarief dat een vooraf gereserveerde taxi in Rotterdam in rekening brengt. Als betrouwbaar vervoerbedrijf houden wij ons aan de wettelijk vastgestelde maximumtarieven. De totaalprijs is gebaseerd op een wettelijk toegestaan instap-, kilometer- en tijdtarief.

Daarnaast heeft u voorafgaand aan de rit ook altijd duidelijk. Het tarief voor uw taxi in Rotterdam en omstreken is vooraf vastgelegd en zo niet afhankelijk van externe invloeden. Geen verborgen kosten dus, maar wel de allerbeste service! Reist u met bagage, bijvoorbeeld omdat u naar het vliegveld moet? Boekt u bij ons een rit per taxi in Rotterdam of daarbuiten, dan geldt er in geen enkel geval een bagagetoeslag.

De voordelen van een taxi in Rotterdam

Waarom het kiezen voor een taxi in Rotterdam altijd een goed idee is? Vanwege de betaalbaarheid natuurlijk, maar niet in de laatste plaats ook vanwege de stiptheid van dit vervoermiddel. Bij ons kunt u een taxi in Rotterdam bovendien 24 uur per dag, 7 dagen per week regelen. Reserveert u minstens 24 uur van tevoren, dan kunt u in sommige gevallen rekenen op kortingen tot wel zestig procent! Onze taxi in Rotterdam staat voor reizen met de hoogste mate van comfort en de meest vriendelijke en ervaren chauffeurs.


Start Chat
1
Ontvang nu KORTING bij je reservering!
Hallo!
Reserveer nu via WhatsApp en ontvang meteen KORTING.
Call Now Button