Over ons

Wij brengen u veilig naar uw bestemming. Naast ons reguliere taxivervoer bieden wij een groot aantal vervoersdiensten aan, voor iedere gelegenheid.

  • Zakelijk vervoer
  • Luchthaven vervoer
  • Rolstoelvervoer
  • Ouderenvervoer
  • Leerlingenvervoer
  • Groepsvervoer
  • Woon-werk vervoer
  • Pendeldiensten

 

Wagenpark Taxi Dam

Voor het uitvoeren van de vervoersactiviteiten beschikt Taxi Dam over een veelzijdig wagenpark, dat naadloos is afgestemd op de verschillende mobiliteitsbehoeftes.

Voor groepsvervoer en luchthavenvervoer beschikken we over meerdere personenwagens en ruime bussen. In alle gevallen kan voor iedere opdracht de juiste wagen worden ingezet. Voor het vervoer van rolstoelers beschikken wij uiteraard over speciaal aangepaste auto’s.

 

Werkgebied Taxi Dam

Taxi Dam is voornamelijk actief in de regio Rotterdam en omstreken. Wij verzorgen het vervoer onder andere in de regio’s:

Prins Alexanderpolder, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk, Ouderkerk aan den IJssel, Hoogvliet, Spijkenisse, Europoort, Botlek, Maasvlakte, Vlaardingen, Schiedam, Rhoon, Poortugaal, Bergschenhoek, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, Zevenhuizen, Nootdorp, Pijnacker, Delfgauw, Ridderkerk en Barendrecht.

Beoordelingen van onze klanten


9,2

Tom van Eck

– Rotterdam –

“Snelle reactie op mail. Vriendelijke chauffeurs. Erg behulpzaam en op tijd. Dit was al de 4de keer dat ik een taxirit naar en van Schiphol bij Taxi Dam heb geboekt en zal hem bij een ieder aanraden.”


8,7

Romano van der Stoep

– Den Haag –

“Makkelijk en snel te regelen via de gebruikersvriendelijke website, duidelijke communicatie en goed contact met de chauffeurs, zowel op de heen- als de terugreis. Zeker aan te raden voor iedereen!”


8,9

Ricardo Westhoeve

– Amsterdam-

“Door vooraf betalen geen contant geld op zak, je weet waar je aan toe bent. De taxi was op tijd, zelfs bij een druk festival waar het altijd chaos is. Door telefonisch contact makkelijk te vinden!”

Onze Taxi's


MERCEDES E-KLASSE

Economy & Business Class
Altijd Prioriteit
Maximaal 4 Passagiers
Maximaal 2 Koffers


MERCEDES E-KLASSE STATION

Economy & Business Class
Altijd Prioriteit
Maximaal 4 Passagiers
Maximaal 6 Koffers


MERCEDES V-KLASSE

Economy & Business Class
Altijd Prioriteit
Maximaal 8 Passagiers
Maximaal 8 Koffers


Start Chat
1
Ontvang nu KORTING bij je reservering!
Hallo!
Reserveer nu via WhatsApp en ontvang meteen KORTING.
Call Now Button