Veilig van deur tot deur met onze taxi van Rotterdam naar Schiphol

Taxi Rotterdam Schiphol – Heeft u een vliegreis op de planning staan, dan wilt u zich nergens zorgen over hoeven maken. Terwijl u enkel zorg draagt voor uw paspoort en andere essentiële benodigdheden, zorgt Taxi Dam er met zijn taxi van Rotterdam naar Schiphol voor dat uw reis soepel begint. Want wanneer u er zeker van wilt zijn dat u veilig en op tijd op uw bestemming aankomt, kiest u voor een betrouwbare taxicentrale. U gaat maximaal voorbereid op reis wanneer u uw taxi van Rotterdam naar Schiphol vooraf bij ons regelt.

Onze Taxi's


MERCEDES E-KLASSE

Economy & Business Class
Altijd Prioriteit
Maximaal 4 Passagiers
Maximaal 2 Koffers


MERCEDES E-KLASSE STATION

Economy & Business Class
Altijd Prioriteit
Maximaal 4 Passagiers
Maximaal 6 Koffers


MERCEDES V-KLASSE

Economy & Business Class
Altijd Prioriteit
Maximaal 8 Passagiers
Maximaal 8 Koffers


Beoordelingen van onze klanten


9,2

Tom van Eck

– Rotterdam –

“Snelle reactie op mail. Vriendelijke chauffeurs. Erg behulpzaam en op tijd. Dit was al de 4de keer dat ik een taxirit naar en van Schiphol bij Taxi Dam heb geboekt en zal hem bij een ieder aanraden.”


8,7

Romano van der Stoep

– Den Haag –

“Makkelijk en snel te regelen via de gebruikersvriendelijke website, duidelijke communicatie en goed contact met de chauffeurs, zowel op de heen- als de terugreis. Zeker aan te raden voor iedereen!”


8,9

Ricardo Westhoeve

– Amsterdam-

“Door vooraf betalen geen contant geld op zak, je weet waar je aan toe bent. De taxi was op tijd, zelfs bij een druk festival waar het altijd chaos is. Door telefonisch contact makkelijk te vinden!”

Reserveer uw taxi van Rotterdam naar Schiphol binnen een handomdraai

Wanneer u op reis gaat, of dat nu een zaken- of een vrijetijdsreis is, wilt u alles goed regelen. Vliegen is iets wat de meeste mensen niet dagelijks doen. Een vlucht missen is dan ook geen optie. Met eventuele zorgen over uw vervoer naar en van het vliegveld rekent u met een reservering van een taxi tussen Rotterdam en Schiphol in één keer effectief af. U kunt bij Taxi Dam zowel telefonisch als online uw reservering maken. Het bijkomende voordeel is dat u voorafgaand aan de taxirit precies weet wat deze kost.

De verrassende voordelen van een taxi van Rotterdam naar Schiphol Airport

Waarom u taxi van Rotterdam naar Schiphol zou moeten nemen in plaats van met uw eigen auto of met het openbaar naar het vliegveld te reizen? Het reizen per taxi tussen Rotterdam en Schiphol Airport is erg comfortabel. Taxi Dam maakt gebruik van luxe wagens, waar genoeg ruimte bestaat voor u én uw bagage. Ook is een taxi punctueel. Is het druk op de weg, dan kan een taxi ook gebruikmaken van bus- en trambanen.

Concurrerende prijzen ten opzichte van andere aanbieders

Boekt u bij Taxi Dam een taxi van Rotterdam naar Schiphol, dan kunt u er ook zeker van zijn dat u voor de rit nooit teveel betaalt. De prijs van een rit per taxi van Rotterdam naar Schiphol overschrijdt bij Taxi Dam nooit het wettelijk vastgelegde maximale tarief. Boekt u bij ons telefonisch of via de website, dan weet u ook direct wat de kosten van uw rit zullen zijn. Daarbij komt nog eens dat een taxi tussen Rotterdam en Schiphol bij ons nooit gedeeld vervoer betekent. Ook geldt er nooit een bagagetoeslag.

Geen zorgen over uw eigen wagen

Niet alleen ten opzichte van andere aanbieders is onze taxi van Rotterdam naar Schiphol Airport voordelig, u vermijdt er ook nog eens extra kosten mee. Extra kosten die u bijvoorbeeld wel zou maken wanneer u met eigen vervoer naar het vliegveld komt. Zeker wanneer u voor een langere tijd afwezig zult zijn, dient u gebruik te maken van zogeheten long term parking. Dit kan behoorlijk oplopen. Bovendien maakt u zich wellicht zorgen over de veiligheid van uw auto. Kiest u voor een taxi van Rotterdam naar Schiphol, dan betekent dat een stuk minder zorgen.

Een taxi naar Rotterdam vanuit Schiphol

Niet alleen voor uw heenreis is Taxi Dam een geschikte vervoeraanbieder, ook een taxi naar Rotterdam vanuit Schiphol wordt door veel reizigers als prettig ervaren. Komt u terug van een vakantie of een zakenreis? Na een vermoeiende vlucht, helemaal als u ’s avonds of ’s nachts heeft moeten reizen, wilt u het liefst weer zo snel mogelijk de sleutel in de voordeur van uw eigen woning steken. Het openbaar vervoer betekent drukte en gedoe met koffers en andere bagage. Met een taxi naar Rotterdam vanuit Schiphol is ook uw terugreis comfortabel.

Waar stapt u in de taxi?

Reserveert u bij ons een taxi van Rotterdam naar Schiphol, dan wordt u uiteraard voor de deur opgehaald. Of dit nu een woning of een bedrijfspand betreft. Uitstappen doet u direct voor de vertrekhal. U hoeft dus geen meter extra te maken. Wilt u na uw terugreis gebruikmaken van een taxi naar Rotterdam vanuit Schiphol? Onze chauffeur zal u op een nader afgesproken plek opwachten. Bestelt u vervoer van Schiphol, dan vragen wij ook altijd om uw vluchtnummer. Wijzigt er iets in uw aankomsttijd, dan is uw taxi naar Rotterdam vanuit Schiphol daarvan op de hoogte.

Ervaren, vriendelijke chauffeurs

Taxi Dam is van mening dat niet alleen de stiptheid en het comfort van een taxi dit vervoermiddel een streepje voor geven, maar ook de chauffeur die achter het stuur zit. Boekt u bij ons een taxi tussen Rotterdam en Schiphol, dan kunt u ervan uitgaan altijd bij een ervaren en vriendelijke chauffeur in te stappen. Dit maakt de rit voor u nog prettiger.


Start Chat
1
Ontvang nu KORTING bij je reservering!
Hallo!
Reserveer nu via WhatsApp en ontvang meteen KORTING.
Call Now Button