Taxi Dam: de betrouwbaarste taxi naar Schiphol vanuit Rotterdam en omgeving

Taxi Schiphol Rotterdam – Heeft u een vliegreis gepland staan, dan wilt u natuurlijk ruim op tijd op het vliegveld zijn om uw vlucht onder geen beding te missen. Met een taxi naar Schiphol vanuit Rotterdam is een tijdige aankomst altijd gegarandeerd. Een taxi naar, maar ook van het vliegveld regelt u bij Taxi Dam telefonisch of online, en ook nog eens tegen voordelige tarieven. Zo komt u met onze taxi naar Schiphol vanuit Rotterdam nooit voor vervelende verrassingen te staan. Bovendien reist u bij ons altijd privé.

Onze Taxi's


MERCEDES E-KLASSE

Economy & Business Class
Altijd Prioriteit
Maximaal 4 Passagiers
Maximaal 2 Koffers


MERCEDES E-KLASSE STATION

Economy & Business Class
Altijd Prioriteit
Maximaal 4 Passagiers
Maximaal 6 Koffers


MERCEDES V-KLASSE

Economy & Business Class
Altijd Prioriteit
Maximaal 8 Passagiers
Maximaal 8 Koffers


Beoordelingen van onze klanten


9,2

Tom van Eck

– Rotterdam –

“Snelle reactie op mail. Vriendelijke chauffeurs. Erg behulpzaam en op tijd. Dit was al de 4de keer dat ik een taxirit naar en van Schiphol bij Taxi Dam heb geboekt en zal hem bij een ieder aanraden.”


8,7

Romano van der Stoep

– Den Haag –

“Makkelijk en snel te regelen via de gebruikersvriendelijke website, duidelijke communicatie en goed contact met de chauffeurs, zowel op de heen- als de terugreis. Zeker aan te raden voor iedereen!”


8,9

Ricardo Westhoeve

– Amsterdam-

“Door vooraf betalen geen contant geld op zak, je weet waar je aan toe bent. De taxi was op tijd, zelfs bij een druk festival waar het altijd chaos is. Door telefonisch contact makkelijk te vinden!”

De voordelen van onze taxi naar Schiphol vanuit Rotterdam

Verruilt u uw woonplaats tijdelijk voor een buitenlandse bestemming omdat u op vakantie gaat of zakelijke verplichtingen heeft? Onze taxi naar Schiphol vanuit Rotterdam zorgt ervoor dat u ontspannen aan uw reis begint. Onze taxi’s betreffen nooit deelvervoer. Wel zo prettig, en ook zo snel. U hoeft namelijk nooit op anderen te wachten. Uitstappen doet u direct bij de vertrekhal van het vliegveld. Waar u gewoonlijk gedoe met parkeerplaatsen en daaraan verbonden hoge kosten ervaart, hoeft u daar met een taxi naar Schiphol vanuit Rotterdam geen seconde aan te denken.

Reizen tussen Schiphol en Rotterdam doet u enkel met de bekwaamste chauffeurs

Boekt u een taxi naar Schiphol vanuit Rotterdam, dan vindt u het uiteraard belangrijk dat u in een betrouwbaar vervoermiddel stapt. Maar wat ook bijdraagt aan een prettige rit, is de chauffeur. Bij Taxi Dam dragen wij ervaring en vriendelijkheid hoog in het vaandel. Onze taxichauffeurs zijn op de hoogte van alle regelgevingen en weten hoe ze u op de snelste en comfortabelste manier naar Schiphol vanuit Rotterdam en vice versa kunnen brengen. Uiteraard nemen onze chauffeurs alle veiligheidsmaatregelen in ogenschouw en dragen zij zorg voor uw bagage.

Vervoer naar het vliegveld, of juist een taxi van Schiphol naar Rotterdam

Haast net zo fijn als het is om zorgeloos op het vliegveld te staan, is het ook om zo weer naar huis te gaan. Heeft u een taxi van Schiphol naar Rotterdam nodig, dan staan er op de parkeerplaats aldaar uiteraard taxi’s klaar. Hoe voordelig en betrouwbaar deze zijn, kunt u van tevoren echter niet inschatten. Wilt u er zeker van zijn dat u na uw landing weer veilig en comfortabel naar huis wordt gebracht, boekt u dan een taxi vanuit Schiphol naar Rotterdam en omgeving bij Taxi Dam.

Comfortabel reizen met de Mercedeswagens uit het wagenpark van Taxi Dam

Reist u met onze taxi tussen Schiphol en Rotterdam, dan doet u dat altijd op de meest comfortabele wijze. Daar staan de Mercedeswagens waarvan wij gebruikmaken garant voor. Net als de meeste taxichauffeurs binnen Nederland maken wij, ook voor ritten per taxi tussen Schiphol en Rotterdam en omgeving, gebruik van de Mercedes E-klasse. Reist u met meerdere personen per taxi van Schiphol naar Rotterdam of vice versa, dan kunt u gebruikmaken van onze taxibusjes uit de Mercedes V-klasse. Elke passagier kan een koffer én een stuk handbagage meenemen.

Luchthavenvervoer heeft u nog nooit zo makkelijk geregeld

Reist u met een taxi van Schiphol naar Rotterdam of andersom, dan bent u een stuk willekeuriger uit dan wanneer u in een willekeurige taxi op het vliegveld zou stappen. De kortingen kunnen oplopen tot maar liefst zestig procent. De enige voorwaarde daarvoor is dat u uw reservering voor een taxi tussen Schiphol en Rotterdam minstens 24 uur alvorens het specifieke vertrekmoment maakt. Zo kunnen wij het taxivervoer zorgvuldig inplannen én uitvoeren.

Goedkoop van en naar het vliegveld

Boekt u een rit per taxi van Schiphol naar Rotterdam of juist andersom? Dan krijgt u van ons altijd een vaste prijsopgave, waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan. Onze chauffeurs houden zich altijd aan de vooraf afgesproken prijs. In veel gevallen is onze taxi tussen Schiphol en Rotterdam en omgeving goedkoper dan andere aanbieders. In veel gevallen zijn we zelfs goedkoper dan treinreizen tussen deze twee bestemmingen. Onze prijzen overschrijden nooit de maximum toegestane prijzen zoals door de overheid jaarlijks vastgesteld.

Niets hoeft uw reis tussen woning en vliegveld in de weg te staan

Taxi Dam beschikt over een uitgebreid wagenpark, waardoor wij in staat zijn om aan vrijwel elke vraag van onze klanten te voldoen. Ook wanneer u als reiziger een taxi van Schiphol naar Rotterdam of juist andersom nodig hebt en een mobiliteitsprobleem heeft, vormt dit bij Taxi Dam geen belemmering. En reist u eens een keer niet via Schiphol, maar via een Duitse of Belgische luchthaven? Ook dan zet Taxi Dam u precies voor de deur af.


Start Chat
1
Ontvang nu KORTING bij je reservering!
Hallo!
Reserveer nu via WhatsApp en ontvang meteen KORTING.
Call Now Button