Uw taxi in Dordrecht voor elke bestemming binnen en buiten de regio

Taxi Dordrecht – Een hoge service en aantrekkelijke prijzen. Daar staat onze taxi in Dordrecht voor. Met Taxi Dam kunt u veilig en comfortabel de weg op, zonder dat u zelf achter het stuur plaats hoeft te nemen. De chauffeurs van onze taxi in Dordrecht kennen de stad en zijn omgeving als hun binnenzak. Zonder daar ook maar een cent teveel voor te betalen, wordt u door een professional van A naar B gebracht. Of dat nu aan de andere kant van het centrum is, of elders in het land.

Onze Taxi's


MERCEDES E-KLASSE

Economy & Business Class
Altijd Prioriteit
Maximaal 4 Passagiers
Maximaal 2 Koffers


MERCEDES E-KLASSE STATION

Economy & Business Class
Altijd Prioriteit
Maximaal 4 Passagiers
Maximaal 6 Koffers


MERCEDES V-KLASSE

Economy & Business Class
Altijd Prioriteit
Maximaal 8 Passagiers
Maximaal 8 Koffers


Beoordelingen van onze klanten


9,2

Tom van Eck

– Rotterdam –

“Snelle reactie op mail. Vriendelijke chauffeurs. Erg behulpzaam en op tijd. Dit was al de 4de keer dat ik een taxirit naar en van Schiphol bij Taxi Dam heb geboekt en zal hem bij een ieder aanraden.”


8,7

Romano van der Stoep

– Den Haag –

“Makkelijk en snel te regelen via de gebruikersvriendelijke website, duidelijke communicatie en goed contact met de chauffeurs, zowel op de heen- als de terugreis. Zeker aan te raden voor iedereen!”


8,9

Ricardo Westhoeve

– Amsterdam-

“Door vooraf betalen geen contant geld op zak, je weet waar je aan toe bent. De taxi was op tijd, zelfs bij een druk festival waar het altijd chaos is. Door telefonisch contact makkelijk te vinden!”

Tegen een voordelig tarief naar elke gewenste bestemming

Taxi Dam is vooral binnen de regio Rotterdam werkzaam, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat wij ons daartoe beperken. Heeft u een taxi in Dordrecht nodig die u naar een plek buiten de regio brengt? Daar draaien wij onze hand niet voor om. Onze taxi in Dordrecht kan u tegen een voordelig tarief naar elke gewenste bestemming binnen Nederland brengen. Een groot deel van onze klanten schakelt ons bijvoorbeeld in wanneer zij naar het vliegveld moeten. En ligt dat vliegveld in België of Duitsland? Ook daar doen wij niet moeilijk over!

Het wagenpark van Taxi Dam

Uw taxi in Dordrecht brengt u niet zomaar van A naar B, maar vervoert u altijd met een auto uit ons exclusieve wagenpark. Zo rijden onze chauffeurs onder andere in Mercedes E-klasse. Deze zijn geschikt voor vier personen. Heeft u een taxi in Dordrecht nodig voor vier personen met meer bagage? Dan betreft uw taxi in Dordrecht een Mercedes E-klasse station, waar naast vier personen ook ruimte is voor maximaal zes koffers. Voor grotere groepen betreft een taxi in Dordrecht en omstreken een Mercedes V-klasse.

Comfortabel en veilig de weg op

Dit exclusieve wagenpark betekent dat uw rit per taxi in Dordrecht en omgeving maximaal veilig en comfortabel zal zijn. Onze voertuigen hebben officiële toelatingskeuringen doorstaan en ondergaan jaarlijks uiteraard een grondige APK-controle. Onze taxi in Dordrecht is altijd uitgerust met een goed functionerende airconditioning en verwarmingsinstallatie. Ook veiligheidsaccessoires zoals een verbanddoos en blusmateriaal zijn aanwezig. De chauffeur van uw taxi in Dordrecht is tot in de puntjes op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving en weet tevens te handelen in onverhoopte noodsituaties.

Voordelige tarieven

Taxi’s hebben de naam duur te zijn. Taxi Dam bewijst echter dat dat een vooroordeel is. Het tarief van een taxi die u op straat aanhoudt, kan inderdaad hoog uitvallen. Wanneer u uw taxi in Dordrecht echter vooraf reserveert bij een betrouwbaar taxibedrijf als de onze, zijn de gehanteerde prijzen een stuk aantrekkelijker. Onze tarieven overschrijden nooit de maximale tarieven zoals door het Ministerie van Infrastructuur en Verkeer vastgelegd. In sommige gevallen kunt u voor uw taxi in Dordrecht zelfs rekenen op kortingen die kunnen oplopen tot zestig procent, wanneer u minstens 24 uur van tevoren boekt.

Een taxi in Dordrecht voor meer dan alleen eenvoudig privévervoer

Een taxi in Dordrecht regelt u bij ons niet alleen voor privévervoer, maar ook voor zakelijk vervoer. De luxe en verzorgde uitstraling van onze wagens komt tegemoet aan datgeen wat u als zakelijke gebruiker wilt uitstralen. Maar een taxi in Dordrecht kunt u voor nog meer soorten vervoer bij ons huren. Heeft u een taxi in Dordrecht nodig voor ouderen- of leerlingenvervoer? Of bent u als rolstoelgebruiker op zoek naar een betrouwbare vervoerder? Taxi Dam heeft voor u de taxi die u nodig heeft.

De voordelen van onze taxi in Dordrecht

Niet alleen valt een taxi in Dordrecht bij ons taxibedrijf een stuk voordeliger uit dan u gewend bent, onze taxiritten komen met nog meer voordelen. Zo werken wij alleen met de vriendelijkste en best opgeleide chauffeurs, zodat uw rit -waar en wanneer dan ook- aangenaam is. Onze taxi’s zijn punctueel en zijn al vóór het vastgelegde tijdstip op de afgesproken locatie. Bovendien geniet u van aanzienlijk meer comfort dan met het openbaar vervoer en betaalt u -in tegenstelling tot uw eigen wagen- geen torenhoge parkeerkosten.

Reserveert u uw taxi in Dordrecht online of telefonisch

Heeft u een taxi in Dordrecht nodig? Laat Taxi Dam u dan van dienst zijn. U kunt uw taxi in Dordrecht op verschillende manieren bij ons reserveren. Na een online reservering ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging met daarin verdere details. Reserveert u uw taxi in Dordrecht liever telefonisch? Ook dat is geen enkel probleem. Heeft u vragen? Aarzelt u dan niet om contact op te nemen met onze medewerkers. Zij nemen de vraagtekens omtrent het reizen per taxi in Dordrecht graag bij u weg.


Start Chat
1
Ontvang nu KORTING bij je reservering!
Hallo!
Reserveer nu via WhatsApp en ontvang meteen KORTING.
Call Now Button